One of a kind

Erik Werner, Sofie Frick, Magnus Wemby på Event.jpg


Kärnan i Advania är våra medarbetare. Det är tack vare dem vi har IT-branschens nöjdaste kunder*.

Vi välkomnar människor med olika bakgrunder, erfarenheter och kunskaper. Våra olikheter är det som skapar bättre arbetsmiljö och öppnar upp för kreativitet, innovation och ödmjukhet. Att kunna förstå och bemöta våra kunder och deras olikheter är kärnan i vår verksamhet.

Äkthet, kamratskap och delegerat ansvar är en del av vår företagskultur. Vi är stolta över att många av våra medarbetare väljer att stanna hos oss länge och vi gissar att det har något att göra med att de flesta trivs särskilt bra här**. Vi tror på långa relationer, både för våra kunder och våra medarbetare.

Hos oss får du möjlighet att göra skillnad inom och utanför organisationen. Du erbjuds stor möjlighet att utvecklas. Vi uppmuntrar eget driv och en vilja att sträva framåt. I ett öppet klimat får du göra dig hörd, och misslyckanden dras lärdom av. Vi vill att alla ska våga göra sin röst hörd och ta ansvar för de utmaningar vi ställs inför.

Vi tror på korta beslutsvägar och ett uppmuntrande klimat där du blir en del av en organisation där framgången skapas tillsammans.

Välkommen in i gemenskapen!

Happy Anna Olsson 1920x1080.jpg

*När Sveriges IT-kunder får säga sitt hamnar Advania Sverige i topp på att leverera kundnöjdhet och skapa operativa, taktiska och strategiska värden. Det har vi gjort sedan undersökningen började 2012. 2020 tog Advania förstaplatsen inom kategorin Användarnära IT i Radars årliga granskning.

**Nyckeltal från medarbetarundersökning, Engagemang: 4,25 av 5 (2021), Lojalitet: 4,26 av 5 (2021).

Managed Services Provider

Jobbar du redan på Advania?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@advania.com
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor

text