facebook tracking
Verksamhetsområden

Managed Services Provider

Connect
Flexibla sourcingavtal, som anpassas löpande i harmoni med våra kunders verksamhet och mål.

Vi på Managed Services erbjuder flexibla sourcingavtal, som anpassas löpande i harmoni med våra kunders verksamhet och mål. 

Vår vision är att skapa de bästa förutsättningarna för att våra kunder ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet och utveckla den. 

Våra medarbetare utmärker sig genom att noga sätta sig in i våra kunders verksamhet, både på en strategisk- och taktisk nivå, för att snabbt kunna agera på förändringar. Vi försöker alltid att vara proaktiva, lyssna på dina behov och ta fram den mest optimala lösningen. Vi ser varje samarbete som ett partnerskap.


Välkommen in!

Kultur

Hos oss är det tydligt att värdet inom it-branschen skapas av människor för människor. Våra kollegors kompetens är vår absolut viktigaste tillgången och vi är angelägna om att bibehålla, utveckla och attrahera våra talanger.

I en miljö präglad av stort kundfokus och frihet under ansvar blir det extra viktigt för oss att bygga starka team bestående av ödmjuka stjärnor. Att arbeta i en inkluderande miljö, med individer som är experter och kunder som vill utvecklas ger oss möjligheten att trivas och att ha riktigt roligt på jobbet.

Tillsammans är vi oslagbara. 

Välkommen!


Jobbar du redan på Advania?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@advania.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor