Advance

Advanias traineeprogram för nyexaminerade

Tycker du om att arbeta i team och är du angelägen om att vara med och utveckla framtidens IT-tjänster tillsammans med oss? Vill du få chansen att bygga ett stort nätverk med några av Sveriges vassaste IT-specialister? Vill du kick-starta din konsultkarriär och samtidigt ha en trygg onboarding?

Då kan Advanias traineeprogram Advance vara rätt för dig!

Genom ett strukturerat programupplägg på 12 månader får du som trainee en bred kunskap och erfarenhet av IT-branschen inför din framtida karriär hos oss. Teoretiska utbildningar med certifieringar varvas med praktiskt konsultarbete hos våra kunder eller tillsammans med våra samarbetspartners. Som trainee får du omsätta dina förvärvade teoretiska kunskaper i praktiken. På så sätt tror vi att du kommer att få den bästa utbildningen och snabbaste inlärningskurvan. Traineeprogrammet kommer att ge dig stommen i verktygslådan för att du ska bli en framgångsrik konsult. Förutom branschens nöjdaste kollegor får du en utbildad mentor som coachar och stöttar dig i ditt arbete – både internt och i uppdrag hos kund. Vi lär känna varandra genom bland annat en kick off, reflektionsövningar, gruppdiskussioner och andra roliga aktiviteter.

Du får inblick i samtliga av Advanias affärsområden samt en specialisering inom ditt område. Vi erbjuder specialisering inom:

  • Verksamhetsutveckling/Business Analyst
  • Systemspecialist/Systemutvecklare
  • Frontend-utveckling
  • Projektledning
  • Informationssäkerhet och IT-säkerhet

Varför Advanias traineeprogram Advance?

Trygghet
Genom vårt trainee-program vill vi ge den anställde en trygg grund att stå på i början av sin karriär. Vi säkerställer en bra onboarding och erbjuder dig en personlig mentor, utsatt tid för reflektion och specialanpassad upplärning.
Utveckling
Kompetens är vår absolut viktigaste tillgång och vi är angelägna om att bibehålla, utveckla och attrahera våra medarbetare. Vi vill vara nummer ett på marknaden, både vad gäller kompetens, arbetsplats och leverans. Som trainee hos oss kommer du snabbt in i konsultlivet!
Stark företagskultur
Våra medarbetare är vårt absolut viktigaste kapital och vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med individer som delar vår värdegrund - att alltid sätta kundens behov främst. Du blir del av en stark gemenskap där vi stöttar, utvecklar och utmanar varandra.

Tankar från tidigare Trainees om programmet i sin helhet

Hela Advania, från koncernchef till kollega, upplevdes genuint intresserade av att få mig att bli en del av företaget och kulturen.

Jag upplevde ett mycket varmt och förberett välkomnade. Alla saker jag behövde fanns på plats och om något inte fungerade så fanns hjälpen där direkt.

Jag fick mycket bra information från personer som man vanligtvis inte tänker har tid för nyanställda. Det var kul att få ett ansikte på så många i organisationen. Jag bär med mig att även jag har ett stort ansvar och möjlighet att ta egna beslut. Det verkar vara en organisation med högt i tak och det är okej att fråga när man inte förstår.

Peder Larsson Gylling Business Consultant, Transformation & Automation

Traineeprogrammet har gett mig en bra start och har varit en trygghet för mig som nyexaminerad i mitt första kliv ut i arbetslivet. Jag har fått möjlighet till utbildningar och certifieringar tillsammans med ett härligt traineegäng med stort fokus på personlig utveckling. Jag har också fått ta mig an riktiga kunduppdrag i den takt som passat mig bäst. Min start på Advania har inneburit stöttning, trygghet och struktur blandat med roliga aktiviteter, riktiga arbetsuppgifter och eget ansvar.

Karin Jönsson Project Manager, Customer Experience

Är du intresserad av vårt traineeprogram Advance med start i september 2021?

Anmälan till vårt traineeprogram har nu stängt. Här hittar du information om våra andra lediga tjänster!

Mer information om vårt traineeprogram Advance med start hösten 2022 kommer i slutet på 2021.

Här kan du läsa mer om några andra initiativ 👇

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor

text