Advania logotype

Advance

Advanias traineeprogram för nyexaminerade

Hur upplever några av våra nuvarande traineer programmet?

 • Advania har överträffat mina förväntningar med en trygg och inkluderande start vilket var perfekt för mig som nyexaminerad systemutvecklare. Med vägledning ifrån chefer, kollegor och min mentor så har jag fått bra stöttning i att lösa riktiga problem som varit utmanande.

  Milad Maparzadeh

  System Developer

 • Med coachning och stöd av fantastiska kollegor på Security har jag fått möjligheten att utvecklas ännu mer inom mitt intresseområde samt fått utmana mig själv i arbetet. Jag rekommenderar dig som vill utvecklas, utmanas och ha kul i arbetet att söka till traineeutbildningen!

  Nathalie Åhlander

  Information Security Consultant

 • Advania Advance ger dig en stor möjlighet till utveckling i början av karriären. Det jag upplevde som ny var att man redan från start får stor tillit av kollegor och möjligheten till en riktig känsla av frihet under ansvar. Detta var viktigt för mig, att därmed få känslan av att man bidrar till både verksamheten och sin egen kompetensutveckling direkt.

  Karl Gidlund

  Business Consultant

 • Traineeprogrammet är en perfekt brygga mellan studier och arbetsliv. Att både ha en mentor och en traineegrupp att vända sig till var en otrolig lyx! Vill du ha roligt på jobbet, en trygg onboarding, få styra din utveckling och ha fantastiska kollegor - då ska du söka till programmet.

  Kristina Pålsson

  Project Manager

 • Jag tycker att det finns en styrka i att vi är ett mindre gäng på traineer på Advania. Jag fick direkt nära kompisar på jobbet och en trygg gemenskap där vi kunde dela erfarenheter och utvecklas tillsammans.

  Lucas Pettersson

  Business Consultant

Träffa Jeng som går årets traineeprogram

Varför Advanias traineeprogram Advance?

 • Trygghet

  Genom vårt traineeprogram vill vi ge dig som anställd en trygg grund att stå på i början av din karriär. Vi säkerställer en bra onboarding och erbjuder dig en personlig mentor, utsatt tid för reflektion och specialanpassad upplärning.

 • Utveckling

  Vi är angelägna om att bibehålla och utveckla våra medarbetare. Vi vill vara nummer ett på marknaden, både vad gäller kompetens, arbetsplats och leverans. Som trainee hos oss kommer du snabbt in i konsultlivet!

 • Stark företagskultur

  Vår miljö är präglad av stort kundfokus och frihet under ansvar. Att arbeta i en inkluderande miljö, med individer som är experter och kunder som vill utvecklas ger oss möjligheten att trivas och att ha riktigt roligt på jobbet. Hos oss får du en stark gemenskap där vi stöttar, utvecklar och utmanar varandra.

Om traineeprogrammet

Nu har vi öppnat upp ansökan till Advance! 👏

💪

Om du letar efter spännande projekt, en bra arbetsmiljö och fantastiska kollegor - kom och gör oss sällskap! Vi strävar efter att vara den bästa arbetsplatsen i landet!

Här kan du läsa mer om några andra initiativ 👇

Jobbar du redan på Advania?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@advania.com

text