facebook tracking
Verksamhetsområden

Datacenter

Connect
Produkter för nät- och datacenter, infrastruktur, samt spetskompetens för HPC lösningar.

Vi erbjuder produkter i världsklass för nät- och datacenter för en optimal infrastruktur. Vi erbjuder även service och avancerad spetskompetens för HPC (High Performance Computing).

Nyckelorden är säkerhet, tillförlitlighet, hög kapacitet och expertis. Våra datacenter drivs med 100 % förnyelsebar energi som en del i Advanias hållbarhetsarbete.

Den senaste tekniken och höga kompetensen, i kombination med miljömedvetenhet för en långsiktigt hållbar utveckling, gynnar både våra kunder och fantastiska medarbetare.

Välkommen till vårt team!

 

Kultur

Hos oss är det tydligt att värdet inom it-branschen skapas av människor för människor. Våra kollegors kompetens är vår absolut viktigaste tillgången och vi är angelägna om att bibehålla, utveckla och attrahera våra talanger.

I en miljö präglad av stort kundfokus och frihet under ansvar blir det extra viktigt för oss att bygga starka team bestående av ödmjuka stjärnor. Att arbeta i en inkluderande miljö, med individer som är experter och kunder som vill utvecklas ger oss möjligheten att trivas och att ha riktigt roligt på jobbet.

Tillsammans är vi oslagbara. 

Välkommen!


Jobbar du redan på Advania?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@advania.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor