"Varför stavar du ditt namn med två X?"
-För att det är dubbelt så bra.

Leder ett team av de bästa konsulterna i branschen i en roll som Captain på Knowledge Factory, ett affärsområde inom Advania. En roll som innebär sälj, coachning, KAM, marknadsföring och ledning. Genom att ha den här strukturen på plats växer vi vår självkänsla, tillhörighet och vi mår bra.

Jag älskar att spela squash! Brinner för all typ av motorsport där MotoGP och F1 tar upp större del av söndagarna. 

 

 
Captain rollen

Captains arbetar som coacher och team leaders för de bästa toppspelarna i Sverige inom IT infrastruktur. Som Captain och coach på Knowledge Factory ansvarar man för i huvudsak tre områden; sales, management och coaching. Våra Captains är handplockade stjärnor med uppgiften att få toppspelare att utvecklas på bästa sätt. Han/hon utvecklar, entusiasmerar, lär ut av sina erfarenheter och kunskaper till sitt team. Att arbeta med de bästa toppspelarna inom IT Infrastruktur är en utmaning där people skills och humankapital blir viktigare än omsättning och pengar. Vi arbetar med kunder som ger energi och ligger i teknikens absoluta framkant.

Att ta ansvar för en internationell expansion och satsning ser vi som ytterligare en krydda som en spännande och utmanande framtida satsning. Knowledge Factory växer kraftigt med rätt kompetens och är redan unikt på den Svenska marknaden. Detta leder i sin tur till en självuppfyllande profetia, nämligen: Det är på Knowledge Factory man bör vara om man vill vara där det händer... 

Skärmavbild 2021-10-14 kl. 11.25.41.png


 

maxx.glans@advania.com

+46704127678

Jag rekryterar

Jobbar du redan på Advania?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@advania.com
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor

text