Varit i IT-branchen länge och har mina rötter i tekniken. Grävde runt i servrar och databaser några år innan jag tog klivet mot affärsutveckling och olika typer av ledarroller. Älskar att utveckla både verksamhet och medarbetare och tror på att vi ska trivas och ha kul på jobbet. Då presterar vi som bäst och skapar grymma lösningar för våra kunder!  

Som Captain på Knowledge Factory har jag möjlighet att ha tät kontakt med mina konsulter och kunder och arbeta i en miljö där vi har nära till snabba beslut och stora möjligheter att påverka affärerna. 

Med mig i din ringhörna får du en ledare som är lyhörd, snabb till beslut, strukturerad och framförallt har du någon du kan lita på (I got your back!).

På fritiden reser jag gärna och ofta. Älskar att flyga och själva resan är (nästan) lika lockande som att vara på själva resmålet... I övrigt, och gärna i kombination med resandet, lockar även god mat och gott vin. Skidåkning i alla ledder är kul i lagom mängd. Padel är mitt nya svarta och golfklubborna åker väl fram någon gång ibland. 

Grekland 2019 juli Kicki o Ida (2).JPG

 

 

kicki.johanssonberg@advania.com

+46734082959

Jag rekryterar

Jobbar du redan på Advania?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@advania.com
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor

text