Vill du vara med och bygga upp Advanias nya affärsområde Security?

Vi vill komma i kontakt med dig som brinner för IT-säkerhet och informationssäkerhet!

Advania fortsätter att växa och nu startar vi upp ett nytt affärsområde - Security!

Advanias vision är att bygga och leverera säkerhet som tjänst till våra kunder. Nu lanserar vi det nya affärsområdet Security och tjänsten Security as a Service. Det innefattar bland annat produktförsäljning, konsulttjänster och paketering av tjänsteleverans med fokus på automation, integration, skalbarhet och kvalité. 

Med hjälp av ledande teknologi, plattformslösningar, tjänster och strategiska partnerskap erbjuder vi noggrant utvalda lösningar som skräddarsys efter varje unikt kundbehov. Fokus ligger på långsiktiga relationer och att leverera marknadens bästa service. 

Läs mer här

Vad kan vi erbjuda?

Delaktig i uppbyggnad av nytt affärsområde
Här får du möjlighet att med din erfarenhet och kompetens bidra till nästa generations säkerhetslösningar.
Kompetenta och engagerade kollegor
Du omger dig av några av de vassaste specialisterna på marknaden som delar med sig av sin kompetens och stöttar varandra.
Stora utvecklingsmöjligheter
Hos oss har du möjlighet att ständigt utvecklas och nå din fulla potential. Med 600 kollegor runt om i Sverige och tio affärsområden kan du välja att såväl bredda som specialisera dig, inom både bekanta och nya områden för dig.

Vad kan du erbjuda?

Kompetens och erfarenhet inom IT- och informationssäkerhet
Med din kompetens och tidigare erfarenhet förväntar vi oss att du är med och bidrar till hur vi kan bygga och leverera säkerhet som tjänst.
Driv, nyfikenhet och agilt tänk
Med ett stort driv och öppet sinne trivs du att arbeta i en dynamisk miljö. Vi är snabbfotade, framåtlutade och entreprenöriella.
Stort kundfokus
När Sveriges IT-kunder får säga sitt hamnar Advania Sverige i topp på att leverera kundnöjdhet och skapa operativa, taktiska och strategiska värden. Du kommer vara en del av detta. Du är van att skapa långsiktiga relationer och brinner för att skapa mervärde.
Läs mer om hur det är att arbeta hos oss

Advania är en trygg partner inom IT-säkerhet och informationssäkerhet där vi gemensamt hanterar alla steg; identifiera, skydda, upptäcka, respondera och återställa. Har du erfarenhet inom dessa och även en pragmatisk syn på teknologier så kan vi erbjuda dig en spännande karriärresa där olikheter är en styrka.

Fredrik Möller Business Area Manager - Security

Vill du vara med och bygga upp Advanias nya affärsområde Security?

Vill du delta i vårt arbete att utveckla Security as a Service?

Har du frågor eller funderingar? Eller känner du någon i ditt nätverk som kan passa?

Välkommen att kontakta Rebecca Levy, Talent Acquisition Manager, på rebecca.levy@advania.com alternativt Fredrik Möller, Business Area Manager - Security, på fredrik.moller@advania.com.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor

text