Life at Advania

Advance – Advanias traineeprogram för nyexaminerade

Tycker du om att arbeta i team och är du angelägen om att vara med och utveckla framtidens IT-tjänster tillsammans med oss? Vill du få chansen att bygga ett stort nätverk med några av Sveriges vassaste IT-specialister? Vill du kick-starta din konsultkarriär och samtidigt ha en trygg onboarding? Då kan Advanias traineeprogram Advance vara rätt för dig!

Genom ett strukturerat programupplägg på 12 månader får du en bred kunskap och erfarenhet av IT-branschen inför din framtida karriär hos oss. Förutom branschens nöjdaste kollegor får du en utbildad mentor som coachar och stöttar dig i ditt arbete – både internt och i uppdrag hos kund.

Under programmets gång får du möjlighet att genomföra utbildningar inom till exempel relevanta ramverk, agilt arbetssätt, Scrum, testledning, kravhantering och våra leverantörers system och lösningar. Vi lär känna varandra genom bland annat en kick off, reflektionsövningar, gruppdiskussioner och andra roliga aktiviteter.

Du får inblick i samtliga av Advanias affärsområden samt en specialisering inom ditt område. Vi erbjuder specialisering inom bland annat:

  • Verksamhetsutveckling/Business Analyst
  • Systemspecialist/Systemutvecklare
  • Kravhantering
  • Projektledning

Varför Advanias traineeprogram Advance?

  • Trygg onboarding
  • Snabbt in i konsultlivet
  • Gemenskap
  • Personlig mentor
  • Mindre grupp där du får utrymme att både utmana dig själv och andra

Tankar från tidigare Trainees om programmet i sin helhet

Hela Advania, från koncernchef till kollega, upplevdes genuint intresserade av att få mig att bli en del av företaget och kulturen.

Jag upplevde ett mycket varmt och förberett välkomnade. Alla saker jag behövde fanns på plats och om något inte fungerade så fanns hjälpen där direkt.

Peder Larsson Gylling, Business Consultant, Transformation & Automation:

”Jag fick mycket bra information från personer som man vanligtvis inte tänker har tid för nyanställda. Det var kul att få ett ansikte på så många i organisationen. Jag bär med mig att även jag har ett stort ansvar och möjlighet att ta egna beslut. Det verkar vara en organisation med högt i tak och det är okej att fråga när man inte förstår.”

Karin Jönsson, Project Manager, Customer Experience:

”Traineeprogrammet har gett mig en bra start och har varit en trygghet för mig som nyexaminerad i mitt första kliv ut i arbetslivet. Jag har fått möjlighet till utbildningar och certifieringar tillsammans med ett härligt traineegäng med stort fokus på personlig utveckling. Jag har också fått ta mig an riktiga kunduppdrag i den takt som passat mig bäst. Min start på Advania har inneburit stöttning, trygghet och struktur blandat med roliga aktiviteter, riktiga arbetsuppgifter och eget ansvar.”

Är du intresserad av att arbeta med Sveriges nöjdaste IT-kunder?

Anmälan öppnar igen i november 2020. Mer info kommer inom kort.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor