facebook tracking
Verksamhetsområden

Infrastructure Consulting

Connect
Vi har de högsta ambitionerna inom leverans av tjänst och hårdvara.

Vi hittar de smartaste lösningarna, antar de mest spännande utmaningarna och jobbar med de bästa människorna. Vi är en starkt växande enhet inom Advania där vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana till förändring och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Vi förändrar. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. 

Att arbeta tillsammans med kunder och medarbetare som skapar wow. Det är så vi gör skillnad.

Vår största tillgång är våra noggrant utvalda konsulter. Vi lägger mycket tid och energi till våra konsulter så att de känner sig nöjda och uppfyllda. Vi vet att människor trivs som bäst när de känner sig som hemma. 

Välkommen hem. Våra medarbetare gillar förändring

Då tiderna lever i ständig förändring gäller det att hela tiden utvecklas. Vi möjliggör denna utveckling genom tät coaching och små snabbfotade enheter.

Kultur

Hos oss är det tydligt att värdet inom it-branschen skapas av människor för människor. Våra kollegors kompetens är vår absolut viktigaste tillgången och vi är angelägna om att bibehålla, utveckla och attrahera våra talanger.

I en miljö präglad av stort kundfokus och frihet under ansvar blir det extra viktigt för oss att bygga starka team bestående av ödmjuka stjärnor. Att arbeta i en inkluderande miljö, med individer som är experter och kunder som vill utvecklas ger oss möjligheten att trivas och att ha riktigt roligt på jobbet.

Tillsammans är vi oslagbara. 

Välkommen!


Jobbar du redan på Advania?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@advania.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor