Scenen är riggad, tekniken är på plats och vi är redo.

Bild 1.jpg


Jag har precis varit med om något stort!

En kundleverans signerad Advania som pågår i flera dagar och som kommer lämna mig mållös och gränslöst stolt över mina kollegor.

80 personer hos kunden flyger in från 13 länder. Advania BPM står i begrepp att presentera och leverera en unik lösning i ServiceNow. 

Nu är det dags för kunden att för första gången, ta del av och acceptanstesta ett nytt stort modernt verksamhetssystem. Med hjälp av Advanias lösningar och anpassningar i ServiceNow, så hanteras kundens hela eftermarknad globalt. Vi talar om fyra integrationer och fyra migreringar som alla samsas i ett nytt system. Det är något helt unikt även på en global skala och något som inte kommer gå branschen obemärkt förbi.

På scenen står vår Technical Architect Christian Andersson som på ett outgrundligt sätt kan hela systemet i huvudet och som med ett självklart lugn, står redo att möta stundande utmaning. Med sig har han vår Business Analyst och utvecklare Niklas Wiberg som efter flera års samarbete känner kunden minst lika bra som dom själva. 

Den som också står där, som kommer vara den person som tar huvudrollen och som på ett imponerande sätt kommer leda alla dessa individer från alla dessa länder igenom dessa dagar är ingen mindre än vår stigande och klart lysande stjärna Mathias Rieger. 

 

Bild 2.jpg

 

Med sig och redo, om än inte på plats så har alla tre även med sig hela projektteamet som deltar i detta projekt. Ett projektteam som med ett enormt självledarskap, en vilja att hjälpa varandra och kunden samt med en unik erfarenhet och kompetens gör denna projektleverans till den succé det är. 

Med Jetlag strömmar åhörarna in, finner sin plats och sätter sig till rätta och efter ett kort välkomnande drar Advania igång direkt. 

Advania uppmuntrar till aktivitet och bjuder in till frågor där varje person som deltar kontinuerligt premieras med en "snack". 

Mathias bryter upp de långa dagarna med tunga ämnesområden med mycket humor, presenterar svenska fakta och lottar ut typiskt svenska varor som Kalles Kaviar, Astrid Lindgren filmer, inlagd sill och andra klassiker till människor från hela världen. Han ger allt han har och fullständigt äger scenen.


Resultatet låter inte vänta på sig. Jetlagen är som bortblåst, frågor rasar in, dialogen är igång och engagemanget är på topp! Dagarna avslutas med stående ovationer och en önskan om ett gruppfoto som förevigar dessa dagar. 


Bild 3.jpg

När jag står där tillsammans med alla på bilden, så slås jag av den professionalism, kunskap och ödmjukhet som mina kollegor på Advania besitter. Det är bland annat tack vare det faktum att vi alla fokuserar på varandras styrkor, som gör att vi inte bara lyckas leverera oöverträffad kvalité utan även har så förbaskat roligt tillsammans när vi gör det. Vi känner oss som ett tillsammans med kunden och jag märker att ingen gör någon åtskillnad i vem som tillhör vem i projektet. Vi är ett projekt med ett gemensamt mål och vi är alla fast beslutade om att nå målet. 

Projektet har varit igång länge, är det alltjämt och kommer så fortsätta vara en bra stund framöver men redan nu känner jag att jag precis har varit med om något stort och för kunden och Advania något väldigt värdefullt.


Vill du också vara med om dessa upplevelser och dela samma vardag som oss? 

Spana in vad vi gör på Advania BPM och ta ditt nästa konkreta steg i karriären! 

Vi som är med i projektet är: 

Anders Jarl, Christian Andersson, Dan Lemon, Dennis Kouru, Josefine Pantesjö, Mathias Rieger, Niklas Wiberg, Per Åkerman, Stefan Molin 

Hoppas att vi ses i våra framtida kundleveranser!

//Stefan Molin, Project Manager

Jobbar du redan på Advania?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@advania.com
  • Abtin Saramolki
  • Alan Marouf
  • Aleksander Trawicki
  • Alexander Arnoldsson
  • Alexander Chau Nguyen
  • Alexander Henriksson
  • Alexander Ling
  • Alexander Palm
  • Alexander Puke
  • Alexander Romin
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor

text