Det bästa med Advania och den roligaste kunden

Allt startade för cirka två år sen för mig, när jag blev anställd som 19 åring på ett företag som jag egentligen aldrig hade hört om, nämligen Advania. Jag började som en vanlig tekniker för driften hos våra kunder, eftersom det var där mina styrkor låg.
Jag kan öppet och ärligt säga att mina kompetenser, som ni säkert förstår, låg väldigt grundligt eftersom jag nyss tagit studenten och ivrigt ville ut på arbetsmarknaden. Jag fick en stor utvecklingsmöjlighet, där jag dag för dag lärde mig mer och mer. En vanlig driftkille som inte var djupt engagerad i sin utveckling innan, blev helt tvärtemot och började bli riktigt hungrig efter kompetensutveckling.

 

Just detta tycker jag är en av punkterna på vad som är bäst på Advania. Jag brinner väldigt mycket för utveckling och med det anser jag att unga personer som vill utvecklas och jobba så håret brinner ska få chansen till detta.

Advania gav mig chansen, jag tackade och tog emot och började sakta men säkert växa inom mitt område. Men det var inte förens min förra konsultchef på Advania sa till mig att jag själv bestämmer takten för min utveckling och att jag kan gasa eller bromsa hur mycket jag vill, som jag verkligen började ta steg. Det var ibland väldigt svårt eftersom mina kollegor oftast hade mer erfarenhet och en bredare kompetens än vad jag själv hade. 

 

Vem hade trott att lilla Axel Hellström från Finspång skulle få komma in på ett företag som jobbar så brett inom alla områden? Jag kan säga att jag aldrig ens tänkt tanken. Medarbetarna på Advania och den fantastiska stämningen vi har på kontoret gjorde att jag fastnade helt. Att varje dag få komma till jobbet och känna att det finns nya utmaningar med underbara kollegor som stöttar och hjälper varandra, det gjorde att jag verkligen kände mig som hemma. 

Sen ska man naturligtvis inte undanhålla den flexibilitet som finns på Advania. Tidigare hade jag jobbat i en first-line under cirka 1 år, där jag inte haft någon som helst flexibilitet. Att jobba på Advania bidrar till ”frihet under ansvar” och hjälper mig väldigt mycket i min vardag, både på jobbet och privat. 

 

 

Jag fick tidigt under min anställning kliva in hos en kund som heter Specialfastigheter. Specialfastigheter är en kund som jobbar med drift och förvaltning av några av de största säkerhetsobjekten i Sverige. De jobbar med en väldigt hög säkerhet som standard, allt från nätsegmentering till fysisk säkerhet och är därför en utmanande och rolig kund att få jobba med. Jag kunde aldrig ha varit så tacksam som jag är idag för deras förtroende. Just detta är den roligaste och mest pålitliga kunden jag har stött på under mina två år på Advania och 21 år i livet. En kund som alltid vill framåt, som alltid bryr sig om inte bara sin verksamhet utan även sina konsulter. Förtroendet jag fick hos Specialfastigheter la grunden för hela min karriär på Advania skulle jag vilja säga. Jag vill i detta inlägg verkligen passa på att tacka Masse och före detta anställda Tommy på Specialfastigheter, för ett förtroende jag aldrig trodde skulle ha fått som 21 åring.

 

Att få jobba så tight med en kund där det verkligen känns som vi går hand i hand med varandra är helt klart en stark fördel för oss båda. Att känna sig välkommen och som att man kommer till ett andra kontor när man kliver in hos kunden, det är något unikt skulle jag vilja påstå.

 

Tack för ni tog er tid att läsa om min historia och fördelarna med Advania och vilken kund som enligt mig är roligast att jobba med.  Jag heter Axel Hellström och jobbar som konsult inom Infrastructure Consulting området i Norrköping. Hoppas vi ses snart!

Lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på Advania?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@advania.com
  • Abtin Saramolki
  • Alan Marouf
  • Aleksander Trawicki
  • Alexander Arnoldsson
  • Alexander Chau Nguyen
  • Alexander Henriksson
  • Alexander Ling
  • Alexander Palm
  • Alexander Puke
  • Alexander Romin
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor

text