Dagar som förändrar allt


Den femte augusti fick jag uppleva den mäktigaste dagen i mitt liv och den trettonde
 november påbörjades ett helt nytt kapitel.


Det är med ett leende på läpparna som jag blickar tillbaka på året som gått, 2017. Efter ett bra avslutande hos den kund jag jobbade mot i våras hamnade jag i ett väldigt spännande projekt inom försvarsindustrin, där man efter flera år av dispenser och undantag bestämt sig för att ge en helhjärtad ansträngning mot att utveckla och implementera system för hantering av exportkontrollerad information. Som ett digitalt tullverk, kan man säga. Ganska nyligen lyckades vi nå en punkt där detta är verklighet; Nu kan kunden dela information mellan länder på ett sätt som följer både svensk och internationell lagstiftning!

 

Den femte augusti fick jag uppleva den mäktigaste dagen i mitt liv. Min flickvän blev min hustru och tillsammans med nästan 100 nära och kära blev vi överösta av kärlek, lyckoönskningar, fantastiska tal och minnen för livet. Det känns fortfarande lite overkligt; Att dela mitt efternamn och min framtid med den mest omtänksamma människa jag träffat.Bara några veckor senare plingade ett nytt ljud till i telefonen. Visste ni att Facebook har en egen signal för när någon vill chatta med dig via messenger, utan att lägga till dig som vän? Inte jag innan dess. :)

Upphovsmannen till signalen var en gammal kollega från fyra år tidigare som ville ses över en lunch tillsammans med sin Captain och prata lite jobb, helt förutsättningslöst. Vi klickade fantastiskt bra och några veckor senare hade officiella intervjuer avklarats och anställningspapper signerats.

 

Den trettonde november blev jag officiellt Advaniait och har hittills blivit mottagen och omhändertagen på ett hjärtevärmande sätt av duktiga kollegor och medmänskliga chefer. Därför är det med stort engagemang och en rejäl portion driv som jag ser fram emot att fortsätta in i ett minst lika bra 2018! Nu kör vi!

Lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på Advania?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@advania.com
  • Abtin Saramolki
  • Alan Marouf
  • Aleksander Trawicki
  • Alexander Arnoldsson
  • Alexander Chau Nguyen
  • Alexander Henriksson
  • Alexander Ling
  • Alexander Palm
  • Alexander Puke
  • Alexander Romin
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor

text