Den där känslan när telefonen ringer....


Den där känslan när telefonen ringer och som gör att tiden helt plötsligt stannar för en stund för att sedan gå i ultrarapid.

När varenda sekund nästan känns overklig. Kan det vara sant på riktigt...vill de verkligen träffa mig?

Den känslan...

 

De som jag följt med på deras event i Åre, vars julfest jag varit på och fått lära känna litegrann. De som jag sedan dess bara betraktat som en ouppnåelig dröm att få arbeta med.

Det här bolaget är ju nummer ett i sitt gebit, jag har träffat konsulterna, jag har lyssnat till dem, jag har följt dem länge från åskådarläktaren... Jag tror ju inte bara, jag vet att det är så. Vad kan jag möjligen tillföra ett sådant gäng? Vansinnigt nyfiken tackar jag med glädje ja till att ses.

 

Rekryteringen

Taggad till tänderna och onekligen med viss nervositet, så träffar jag Jan Wisborg, Captain på Knowledgefactory.

Nervositeten försvinner ut ur dörren direkt och kvar finns bara en lugn glädje över att få sitta och prata med Janne. Jag glömmer nästan bort vad den egentliga anledningen var till varför vi sitter här. Med ett lugn och ödmjukhet så förklarar Janne konkret hur livet på KF/Advania ser ut, vilken riktning man är på väg mot och på vilket sätt dom ser att jag konkret platsar in i laget om jag vill...OM jag vill?!

 

Aldrig har det varit så enkelt att fatta ett  beslut som detta. Vi finner varandra direkt, vi signar och min uppsägningstid känns inte så lång tack vare att jag blir bjuden till deras Kick-Off trots att jag ännu inte hunnit börja. Efter två dagar med gänget så kommer jag hem och har en känsla av nyförälskelse.


Första tiden

Första tiden på jobbet tar Janne mig runt och presenterar mig för kollegor på samtliga affärsområden inom Advania. Jag placerar mig i köket och får chansen att prata med massa kollegor på rekordkort tid. Sen går det undan...Alla är genuint intresserade av mig som person, frågar mer om vem jag är som person och vad jag vill göra snarare än vad jag kan.

Jag får förfrågningar om jag kan hjälpa till från alla möjliga håll och helt plötsligt har jag fått chansen att arbeta i tre av våra stora affärsområden och med massor av extremt professionella kollegor inom en rad områden. För mig passar det perfekt och det har varit och fortfarande är den bästa typen av introduktion jag någonsin hade kunnat drömma om.


Att jobba i ett bolag som kan

Här finns ingen negativ prestigé och hierarki. Här är alla jag träffat hjälpsamma och vi uppskattar och respekterar varandra. Här vill alla framåt, jobba med dom bästa och med det nya. Här är det driv på rätt sätt, på riktigt. Den där känslan av overklighet slår mig fortfarande ibland, för det är svårt att vänja sig vid att vara omgiven av så många bra individer samtidigt.

Att få vara med att stötta och bidra till deras och våra kunders succé i våra projekt är för mig en ära. Här är en bild där jag står på scen framför 100 personer och pratar om det jag brinner för! Ja, just det...jag jobbar hittills mest som projektledare.

Lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på Advania?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@advania.com
  • Abtin Saramolki
  • Alan Marouf
  • Aleksander Trawicki
  • Alexander Arnoldsson
  • Alexander Chau Nguyen
  • Alexander Henriksson
  • Alexander Ling
  • Alexander Palm
  • Alexander Puke
  • Alexander Romin
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor

text